ラフ,ピーター A.

LUFF, Peter Albert

職名 教授
研究科 経済研究科
学部 経済学部
学科 基礎科目
  • ・History
  • ・Literature
  • ・Moralogy
  • ・Medical Ethics
  • ・Moral Education
  • ・Russian Literature
学歴
  • ・オックスフォード大学大学院近代史専攻 修了
  • ・オックスフォード大学近代史専攻 卒業
取得学位
  • ・D.Phil.(オックスフォード大学)
  • ・B.A.(オックスフォード大学)
主要経歴
  • ・麗澤大学経済学部 教授
  • ・麗澤大学経済学部 講師
  • ・麗澤大学国際経済学部 講師
  • ・麗澤大学国際経済学部 非常勤講師
  • ・Senior Lecturer in History, Faculty of International Studies, Gyosei International College in the U.K., England
  • ・Head of History Department, Wellington College, England
  • ・Vice-Warden, Hulme Hall, University of Manchester, England
  • ・Sub-Warden, Woolton Hall, University of Manchester, England
  • ・Assistant Master, Department of History, The Manchester Grammar School, England
学術論文
  • ・“Chikuro Hiroike and the Nature of Moral Causality,”Moralogy Studies, Vol. 59, Feb. 2007.
  • ・“Fellow Spirits: The Life and Thought of Thomas Garrigue Masaryk, Contemporary of Chikuro Hiroike,”Studies in Moralogy, No.63, Feb. 2009.
  • ・“The Moral Life of Doctors as Patients (1): A Case of Professional Courtersy or Preferential Treatment (PART 1),” Studies in Moralogy, Vol.57, Feb. 2006.