ヴィクトリア ミロシュニック

学部 経済学部
学科 経済学科
専門分野
  • ・International Business, Global HRM, Strategic Management
研究テーマ
  • ・Business Ethics, Political Economy, Psychology, NeuroManagement Science
学歴
  • ・PhD in Management, University of Glasgow, UK
  • ・MBA, Tiffin University, Ohio, USA
  • ・MSc PSYCHOLOGY,  Moscow State University, Russia
取得学位
  • ・PhD in Management IB/OB(Management)(University of Glasgow)
  • ・Master of Business Administration(Business Administration)(Tiffin University)
  • ・Master of Science (PSYCHOLOGY)( Moscow State University)
主要経歴
  • ・Professor in Management, Faculty of Economics and Business Administration/ Graduate& Undergraduate, Reitaku University, Japan
  • ・Professor in Management, Graduate Business School, Jindal Global University, New Delhi, India
著書
  • ・Structural revolution in international business architecture: Modeling and analysis (volume 1 and volume 2),  Palgrave-Macmillan, London, UK  (2016年05月)
  • ・Corporate Culture in Multinational Companies, Palgrave-Macmillan, UK  (2014年04月.)
  • ・Organizational Culture and Commitment: Transmission in Multinationals, Palgrave-Macmillan, UK  (2013年04月)
  • ・Japanese Foreign Investment: A Historical Perspective, M.E.Sharpe, New York, USA  (2000年01月)
  • ・Japanese Multinational Companies: Management and Investment Strategies, Elsevier, UK  ( 2000年08月)
学術論文