サンブー, ジャヤ

• ・Linguistics
  • ・International Mindedness
学歴
  • ・University of Northampton Masters in International Relations 修了
  • ・Mauritius Institute of Education Post Graduate Certificate in Education 修了
取得学位
  • ・M.A.(International Relations)(University of Northampton(英国))
  • ・Post Graduate Certificate(Education)(Mauritius Institute of Education)
主要経歴
  • ・麗澤大学 Faculty of Foreign Language Studies, Center for English Communication, Lecturer
  • ・Seisen International School 英語講師
  • ・Mauritius Examinations Syndicate
学術論文
  • ・“The microcosm of teaching and learning within the macrocosm of technological change and the challenges of a globalised world, what assessment strategies to adopt?”  International Journal of Social Sciences, vol. 2(3), pp.172-86.  単著  The International Institute of Social and Economic Sciences   (2013年)
  • ・The wave of Confucianism across Korea: To what extent should Korea maintain its Confucian principles, ethics, languages and values in the era of globalization?   修士論文  単著   University of Northampton  (2011年)
その他の業績
  • ・conference on ‘Plurilingualism and Pluriculturalism in a Globalised World: Which Pedagogy?,’   Colloque International Plidam, Paris, France   (2010年6月)