ミッチェル, コリン

• ・Applied Linguistics
  • ・English Language Education
  • ・Student Motivation
  • ・Anxiety in the SLA classroom
学歴
  • ・University of Leicester(UK ) 修士課程 修了
  • ・University of Liverpool(UK) 卒業
取得学位
  • ・M.A.(Applied Linguistics and TESOL)(University of Leicester)
  • ・B.A.(English)(University of Liverpool)
主要経歴
  • ・"The Language Teacher"(JALT teacher magazine) copy editing and proofreading
  • ・麗澤大学 Faculty of Foreign Language Studies, Center for English Communication, Lecturer
  • ・Iwate JALT, Hirosaki Local Coordinator, Officer
  • ・James English School, Area Manager Coordinator, Aomori Region
  • ・Aomori ETJ, Event Organizer
  • ・James English School, Hirosaki University COOP, Active Campus English, Teacher
学術論文
  • ・English classroom reforms in Japan: a study of Japanese university EFL student anxiety and motivation.   Asian-Pacific Journal of Second and Foreign Language  Education, 2:7, 1-13  Springer  (2017.10.04)
  • ・Language Education Pressures in Japanese High Schools  JALT Shiken,Vol.21  JALT  (2017年9月)
その他の業績
  • ・『Tsugaru Innovation in Language Education Symposium』Chief Organizer,   (2016年10月)
  • ・「Motivation and Testing」『Michinoku English Education Summit, Hachinohe Gakuin University』Presentation  (2016年5月)