ヴルガリス, ゲラシモス

• ・筑波大学大学院博士課程 修了
  • ・アテネハロコピオ大学地理学部学科 卒業
取得学位
  • ・博士(地球環境科学)(筑波大学)
  • ・修士(地球科学)(筑波大学)
  • ・学士(地理学)(アテネハロコピオ大学)
受賞(学術賞、教育賞、一般賞)
  • ・Sinfonica GIS Statistical research grant(Sinfonica)
  • ・MEXT Scholarship(the Embassy of Japan in Greece)
主要経歴
  • ・麗澤大学外国語学部Center for English Communication 講師
  • ・ISA, INC. English Instructor, Program Facilitator
学術論文
  • ・Spatiotemporal identification of potential tsunami vertical evacuation sites. A case study of Shizuoka City Japan  PLOS Currents Disasters  共著  PLOS Currents Disasters  (2017年2月)
  • ・vulnerability assessment in the Southern Boso Peninsula  International Journal of Disaster Risk Reduction, Vol 10, pp. 190-200  共著  Elsevier  (201412月)
その他の業績
  • ・Spatiotemporal Analysis of Tsunami Vertical Evacuation. A case study of the Shizuoka Metropolitan Area, the Japan Geoscience Union (JpGU) International Symposium 2016, Chiba, Japan  単独  (2016年5月)
  • ・Tsunami Vertical Evacuation Potential Analysis in the Shizuoka Metropolitan Area, the Japan Geoscience Union (JpGU) International Symposium 2015,Chiba, Japan  単独  (2015年5月)
  • ・Tsunami Vertical Evacuation Sites. A case study of Shizuoka City,  the Center for Spatial Information Science (CSIS) Days 2014,  Chiba, Japan  単独  (2014年11月)
  • ・Tsunami Vertical Evacuation Sites. A case study of Shizuoka City, he Japan Geoscience Union (JpGU) International Symposium 2014, Chiba, Japan.   単独  (2014年5月)
  • ・ Population movement in close proximity to the coastline in the Tokyo metropolitan area, the Center for Spatial Information Science (CSIS) Days 2013, Chiba, Japan.  単独  (2013年11月)
  • ・Tsunami vulnerability assessment of the Southern Boso Peninsula, the Regional Conference of the International Geographical Union, Kyoto, Japan.  単独  (2013年8月)
  • ・Tsunami vulnerability assessment of the Southern Boso Peninsula, the Japan Geoscience Union (JpGU) International Symposium 2013,  Tokyo, Japan.  単独  (2013年5月)