ズーン , キリリ―
ズーン , キリリ― (ZOON , Kirrily)
職名
外国語学部

・Global Studies グローバルスタディーズ

研究テーマ

・Labor migrants in Japan, Immigration policy, Intersectionality (日本における移民、移民政策、インターセクショナリティ)

学歴

・La Trobe University - Melbourne, Australia
・Sophia University, Tokyo 上智大学大学院

取得学位

・B.A(Humanities and Social Sciences)(La Trobe University)
・M.A. (Global Studies)(Sophia University)

主要経歴

・麗澤大学 CEC 講師

先生をもっと知りたい

教職員への一問一答

好きな言葉(座右の銘)を教えて下さい。
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars." - Les Brown

This quote means that you should work hard and aim for a high goal. Even if you don’t reach that goal, your hard work trying to reach it will open other great opportunities for you.

休日の過ごし方や趣味を教えてください。
I like to go jogging and play ball with my dogs.
1週間の休みと100万円が自由に使えたら、どこで、何をしますか?
I would hire a small bus and take my dogs and my close friends on a small trip along the coast of Japan.
過去の1日で、「もう1度やり直せる日」があるとしたら、それはいつで、どうしたいですか?
I think we learn a lot from our experiences so I don’t think I would change any day in my past.
大学4年間で「学生に訪れてほしい場所」はどこですか?その理由も教えて下さい。
I would recommend Tasmania! The stars are so bright and there are very few tourists so you can practice your English in a beautiful location.
大学4年間で「学生に読んでほしい本」は何ですか?その理由も教えて下さい。
I love the book ‘Utopia for Realists’ by Rutger Bregman. Although I don’t agree with every point in the book, I think it helps us to remember that if we, as members of society, aren’t thinking about what kind of world we want, we will never build the path to get there. It’s important to be innovative and hopeful and willing to take the steps to make the world a better place.