マクリーシュ, デイビッド
マクリーシュ, デイビッド (MCLEISH, David)
職名
外国語学部
専門分野

International Education. Art, Culture

研究テーマ

Culture and English acquisition practices

学歴

・Florida State University 大学院 修了
・School for International Training

取得学位

・Masters(Fine Art)(Florida State University)
・Masters(English /ESL)(School for international Trainin)
・Bachelors(Fine Art)(Florida State University)

主要経歴

・麗澤大学外国語学部Center for English Communication 講師
・Voice thru Art Foundation Art instructor
・Full Sail University(米国) Art instructor / Lead Professor
・Florida State University Adjunct Professor(米国)
・Reitaku University Part-time lecturer
・Bunkyo University Lecturer TOEFL instructor

先生をもっと知りたい

教職員への一問一答

好きな言葉(座右の銘)を教えて下さい。
Effort is everything.
休日の過ごし方や趣味を教えてください。
I make art, I like to go camping and hang out with friends in Kashiwa.
1週間の休みと100万円が自由に使えたら、どこで、何をしますか?
Take my daughter to Florida and go to Disney world, the beach, and visit her grandparents.
過去の1日で、「もう1度やり直せる日」があるとしたら、それはいつで、どうしたいですか?
Yes, I would have studied Spanish seriously in High school, so I could speak a third language.
大学4年間で「学生に訪れてほしい場所」はどこですか?その理由も教えて下さい。
New York because it is crazy and there are so many races that it helps show how everyone uses English.
Virgin Islands to see the most beautiful beaches in a pure setting.
大学4年間で「学生に読んでほしい本」は何ですか?その理由も教えて下さい。
The art of war. It teaches students how life is fair and where life is not fair. How act with clarity and honor to earn respect of their peers.