ダッチ, ジェレマイア ブラッドフォード (Jeremiah, Bradford Dutch)
職名
外国語学部
学歴

B.A.(English)Unversity of New Hampshire(英国) 卒業

取得学位

Master of Education(Curriculum, Instruction and Technology)(Temple University Japan Campus)

主要経歴

・NIC International College, English Instructor
・Yokohama City University, Practical English Instructor
・Tokyo Agricultural University, English Instructor
・Kanda Institute of Foreign Languages, English Instructor
・International Cross-cultural Promotion Center, Chief Instructor

学術論文

・"Game-Inspired Character Sheets as Learning Materials" JALT, Extensive Reading Journal/Vol.8, No.1/p(2015.05)
・"MReader in Practical English Ⅱ " Yokohama City University, The Bulletin of Yokohama City University Science/Vol.66, No.3/pp.103-128(2016.03)
・”Writing and Writing Instruction in the Digital Age Yokohama City University, The Bulletin of Yokohama City University Science/Vol.68, No.3/pp.197-227(2016.10)

先生をもっと知りたい

教職員への一問一答

好きな言葉(座右の銘)を教えて下さい。
“No man is an island.”
John Donne
休日の過ごし方や趣味を教えてください。
Play with my kids.
1週間の休みと100万円が自由に使えたら、どこで、何をしますか?
Travel Europe in style with my family.
過去の1日で、「もう1度やり直せる日」があるとしたら、それはいつで、どうしたいですか?
As Frank Sinatra sang, “Regrets, I’ve had a few, but then again,
too few to mention.” There really isn’t a day I would want to change.
大学4年間で「学生に訪れてほしい場所」はどこですか?その理由も教えて下さい。
As an American, I guess I would say the United States.
From Boston to the beaches of Hawaii it is big, beautiful country.
大学4年間で「学生に読んでほしい本」は何ですか?その理由も教えて下さい。
I don’t have any particular book to recommend. John Irving,
Stephen King and Tim O’Brien are some of my favorite authors.