サンブー, ジャヤ
サンブー, ジャヤ (SAMBOO, Jaya)
職名
外国語学部

・Literature
・Linguistics
・International Mindedness

学歴

・University of Northampton Masters in International Relations 修了
・Mauritius Institute of Education Post Graduate Certificate in Education 修了

取得学位

・M.A.(International Relations)(University of Northampton(英国))
・Post Graduate Certificate(Education)(Mauritius Institute of Education)

主要経歴

・麗澤大学 Faculty of Foreign Language Studies, Center for English Communication, Lecturer
・Seisen International School 英語講師
・Mauritius Examinations Syndicate

著書

・International English in context: Which Pedagogies? Official Conference Proceedings ISSN: 2186-5892 The Asian Conference on Education 2017(2017.12.06)

学術論文

・International English in Context: Which Pedagogies? The Asian Conference on Education 2017: Official Conference Proceedings ISSN: 2186-5892 単著 The Asian Conference on Education(2017.12.06)
・“The microcosm of teaching and learning within the macrocosm of technological change and the challenges of a globalised world, what assessment strategies to adopt?” International Journal of Social Sciences, vol. 2(3), pp.172-86. 単著 The International Institute of Social and Economic Sciences(2013年)
・The wave of Confucianism across Korea: To what extent should Korea maintain its Confucian principles, ethics, languages and values in the era of globalization? 修士論文 単著 University of Northampton(2011年)

その他

・The microcosm of teaching and learning within the macrocosm of technological change and the challenges of a globalised world, what assessment strategies to adopt?”
Paper published in III/2013 issue of the Journal, ISSN: 1804-980X available at http://www.iises.net/jounals/journal-of-social-sciences/ijoss-vol-ii-no-3-2013/
Single International Institute of Social and Economic Sciences Prague, Czech Republic IISES International Journal of Social Sciences(2013.03.16)
・Furthering internationalism through the learning and teaching of the English language in diverse socio-cultural context: Critical reflections on successful pedagogical practices Single University of Mauritius(2018.02.20)
・Presented Paper at the Asian Conference on Education 2017 in the Official Conference Proceedings, Kobe Single The Asian Conference on Education, Kobe(2017.12.06)