ストラック,アンドリュー N.
ストラック,アンドリュー N.

STRUC, Andrew N.

職名 准教授
研究科 ---
学部 外国語学部
学科 外国語学科
専門分野
  • ・英語教育、Second language acquisition
研究テーマ
  • ・Metalinguistic awareness, Needs assessment through learner corpus analysis
学歴
  • ・University of Calgary, Canada
取得学位
  • ・M.Ed.(TESOL)
主要経歴
  • ・麗澤大学 外国語学部 准教授
  • ・麗澤大学 外国語学部 助教
  • ・麗澤大学 外国語学部 講師
  • ・神田外語大学
  • ・千葉国際高等学校
  • ・東京外国語センター
  • ・Faculty of Continuing Education, The University of Calgary, Canada
学術論文
  • ・“Developing and Evaluating a Metalinguistic Awareness Course for Second Language Learners,”  『東洋大学文学部紀要(英語コミュニケーション学科篇)』第9号  (2009.03)
  • ・“Academic paper: Using a Learner Corpus to Develop Language Learner Profiles.”Reitaku Review Vol.15, May. 2009.
  • ・“Augmenting L2 Communication Experiences through Reflective Journaling,”Reitaku Review,Vol.13, Jun. 2007.
その他の業績
  • ・“A Study of Metalinguistic Observations in Second Language Learners’ Diaries,”Reitaku Journal of Interdisciplinary Studies, Vol.17, No.2, Sep. 2008.