べロブロヴィ, アンナ

学部 外国語学部
学科 ---
  • ・英語教育
  • ・Second language acquisition
  • ・second language pedagogy
  • ・Discourse analysis
  • ・Classroom discourse analysis in second language classroom
学歴
  • ・コロンビア大学ティチャーズカレッジ英語教育学科 修了
取得学位
  • ・M.A.(TESOL)(コロンビア大学ティーチャーズカレッジ(米国))
主要経歴
  • ・麗澤大学外国語学部Center for English Communication 講師
  • ・文京学院大学外国語学部 非常勤講師
  • ・創価女子短期大学英語コミュニケーション学科 非常勤講師
学術論文
  • ・“Pedagogical implications of discourse analysis: One-on-one teacher-student interaction in a second language preschool class,”  Accents Asia, Vol.7, No 2  単著  (2015年4月)